Privatlivspolitik

Privatlivspolitik Jensen & Nørgård A/S

Beskyttelse af dine personoplysninger har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser.

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler  dine personoplysninger.

 

Formål og typer af personoplysninger.

Vi behandler dine personoplysninger til varetagelse af følgende overordnede formål, afhængig af din konkrete situation : 

• Køb/salg eller leasing af biler

• Servicering og værkstedsydelser

• Markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i det samtykke, du har givet til direkte markedsføring via e-mail eller SMS.

• Udarbejdelse af en personlig profil, så vi ud fra denne kan informere om de ting vi mener er af størst værdi for dig.

• Generelle formål som fx overholdelse af gældende lovgivning, administration af vores  kundeaftaler, statistik og forretningsudvikling.

 

Typer af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger hos dig og via offentligt tilgængelige kilder som fx motorregistret, CPR-registret mv. og behandler blandt andet følgende kategorier af personoplysninger :

• Navn på ejer eller bruger af bilen

• E-mailadresse og telefonnummer

• Personoplysninger om købshistorik hos forhandleren

• Oplysninger om din bil, fx bilmodel og stamdata.

• Informationer fra bilens IT/styreboks

• Informationer fra salg og servicering af bilen

• Informationer om for forsikring af bilen, herunder forsikringsselskab, valgte forsikringer mv

• Informationer fra serviceeftersyn og obligatoriske syn

• Informationer om finansiering af bilen

• Informationer om åbning, læsning mv. af modtaget elektronisk markedsføring.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi overfører personoplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. Vi videregiver dine personoplysninger til motorregistret, SKAT, eventuelle finansieringsselskaber, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine oplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale mv.

Såfremt vi mod henvendelse fra politi (eller anden lignende offentlig myndighed) eller retsvæsen om udlevering af personoplysninger, vil vi foretage udlevering af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, i det omfang at de er personligt identificerbare. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at personligt identificerbare oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5.  1300 København K.

 

Cookie Politik

Læs mere om vores politik vedr. Cookies på dette LINK